Lancering Easy Peasy Lunchbox

Na de twee dikke Easy Peasy-basis boeken hebben Claire van den Heuvel en Vera van Haren nu EASY PEASY – LUNCHBOX gelanceerd!

Een must-have boekje voor alle ouders met schoolgaande kinderen. Met inspiratie en recepten om iedere dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling voor in de broodtrommel mee te geven. Best een uitdaging dus! Easy Peasy Lunchbox heeft een fijne praktische en visuele insteek: 15 keer een invulling voor het 10-uurtje, 40 ideeën voor de lunchtrommel, inspiratie voor de drinkbeker en een heleboel handige tips. Fijn om in huis te hebben voor als je het even niet meer weet, maar ook leuk om cadeau te geven. Nu in de winkel!

 

Voor de lancering van dit boekje was voor ons een bruisende lunch georganiseerd in thuisstad Haarlem. Maar Claire en Vera hadden er tegen die tijd al een hele tour door Nederland op zitten. Kijk maar naar dit filmpje! >

 

Oh, niet nodig om te zeggen dat het voor mij dus weer een feestje was om voor Fontaine en Claire en Vera, dit boekje te mogen vormgeven in de inmiddels herkenbare Easy Peasy-stijl. Met zoals altijd stunning foto’s gemaakt door Jeroen van der Spek.

Easy Peasy Lunchbox |  112 pagina’s | hardcover  | SBN109059567285 | ISBN139789059567283 | Fontaine Uitgevers B.V.